Општина Гацко на Трећим спортским сусретима радника у Теслићу

Синдикална организација Општине Гацко и ове године је учествовала на III спортским сусретима радника Синдиклане управе РС, који су од 03. до 06. јула, одржани у Бањи Врућици код Теслића.

Од традиционално 20 организација, сталних учесника, спортски сусрети су ове године окупили око 300 учесника из 11 општина и градова РС.

Такмичење је проведено у 16 дисциплина, а Општина Гацко у укупном пласману заузела треће мјесто са 131 бодом. На првом мјесту је Град Бања Лука, а на другом Фонд ПИО са 135 бодова.

Такмичари синдикалне организације Општине Гацко заузели су два прва мјеста у одбојци (мјешовито) и шаху. Два друга мјеста су заузели у дисциплинама: пикадо (жене) и стони тенис (мушкарци), док су три трећа мјеста заузели у малом фудбалу (мушкарци), стоном тенису (жене) и пливању (жене). Оваквим пласманом, десетак спортиста наше Синдикалне организације учествоваће на Седмим регионалним играма синдиката управе земаља југоисточне Европе које би требале бити одржане у септембру на истом мјесту, а домаћин ће бити Синдикат управе РС.

Трећи спортски сусрети радника Синдиката управе Републике Српске завршени су свечаним дефилеом екипа и додјелом признања најбољим спортистима у појединачном и екипном такмичењу. Организована је и хуманитарна томбола, на којој су од продаје листића прикупљена средства у износу од 3600 КМ, која ће бити уплаћена у Фонд за поплављена подручја.

Посјећамо да су спортски сусрети радника требали бити одржани од 15-18. маја, али су одгођени због општина и градова који су угрожени поплавама.

Подијелите вијест