ОМШ „Свети Роман Мелод“ одржала концерт поводом 8. марта

У организацији ЈУ ОМШ „Свети Роман Мелод“, ЈУ „Културно-спортски центар“ и ЈУ „Дјечији вртић“ Гацко, синоћ је у Дому културе у Гацку одржан концерт поводом 8. марта. Вече су отворили малишани Дјечијег вртића Играма из околине Врања, а потом је запјевао мали хор, који је поред низа пјесама објаснио и како се чува мама.

У наставку вечери, свирајући различите инструменте, у великом броју представили су се полазници Музичке школе под менторством професора из Гацка и Невесиња.

Директор ОМШ “Свети Роман Мелод” Драгана Будалић, пожељела је добродошлицу свим дамама, а потом је уручила захвалнице ЈУ “Културно – спортски центар” Гацко, ЈУ “Информативно – културни центар” и ЈУ “Дјечији вртић” Гацко.

„Ово је већ други пут да организујемо концерт у част жена и свих дама које прослављају овај празник. Уједно, ово је прилика да се захвалим и свим мојим колегама, ученицима и свим сарадницима који вриједно раде, улажу огроман труд да бисмо ми уживали у једној вечери као што је ова“, рекла је Будалић.

Чула се и позната пјесма „Пукни зоро“ коју је извео велики хор Музичке школе под руководством проф. Боја Милошевића, а други по реду концерт завршен је пјесмом „Суза Косова“.

Подијелите вијест