“Октобарски таленти 2018”: Представљени ликовни радови основаца из Гацка

У Дому културе у Гацку, у оквиру манифестације “Октобарски таленти 2018”, синоћ је представљена изложба радова ученика из Гацка. Ове године ликовне радове представили су ученици ОШ „Свети Сава“, који су уз подршку наставнице, Наташе Миловић, радове стварали на редовним часовима ликовног.  

Изложбу од око тридесетак радова надарених ученика, отворила је директор КСЦ, Анђелка Бољановић.

“Гацко је показало да има бројне таленте у музичком, ликовном па од скоро и у глумачком сектору. Можда ће неко у овим радовима пронаћи инспирацију за исказивање свог талента. Очекујемо и идуће године да нам се дјеца представе са још више радова из различитих жанрова, које ћемо представити нашој публици”, рекла је Бољановић.

Да се у сваком ђаку Основне школе “Свети Сава” Гацко крије неки таленат, током изложбе у свом обраћању истакао је директор школе, Никола Милинковић. 

У вечери талената, представила се и Јана Антељ, ученица музичке школе “Свети Роман Мелод”, које се својим вршњацима и осталој публици представила са пар композиција на клавиру.

Подсјетимо да је манифестација “Октобарски таленти” почела прошле године изложбом ликовних радова ученика старијих разреда ОШ „Ристо Пророковић“ из Невесиња.

Организатор и овогодишње манифестације био је ЈУ „Културно – спортски центар“ Гацко.

Изложба остаје отворена наредних 15 дана.

Подијелите вијест