Одржано хуманитарно вече за Јелену Ђуровић

Основци, средњошколци, „Дјечији вртић“ Гацко, Културно-умјетничка друштва „Зеленгора“ и „Сава Владиславић“, Удружење гуслара и епских пјесника „Тешан Подруговић“ и многобројни Гачани који су присуством били дио синоћне хуманитарне вечери, сложно су дали свој допринос за помоћ нашој суграђанки Јелени Ђуровић. Од продаје улазница и добровољним прилогом у кутији која је била постављена у холу Дома културе, прикупљено је 3.168 КМ намијењених за њено лијечење.

Организовањем ове вечери, Гацко је још једном показало хуманост, заједништво, снагу и јединство онда када је то најпотребније.

Организатори хуманитарне вечери били су ОО „Црвени крст“ Гацко и „Културно-спортски центар“ Гацко, на иницијативу младих „Црвеног крста“ Гацко.

Претходних дана и радници Општинске управе општине Гацко издвојили су 1.620,00 КМ у ове сврхе, у чему им се придружио и „Дјечији вртић“ са прикупљених 610 КМ, као и запослени Радио Гацка.

И многи угоститељски објекти придружили су се овој акцији постављањем кутија за прикупљање новчаног прилога за Јелену. 

Помоћ за Јеленино лијечење се наставља. Они који су у могућности да помогну, могу то учинити уплатом на жиро рачун Општинске организације Црвеног крста Гацко, на број: 56200800002678-23 (Развојна банка), са назнаком  – За лијечење Јелене Ђуровић.

Будимо хумани и даље, добро се добрим враћа.

 

 

 

 

Подијелите вијест