СШЦ “Перо Слијепчевић”: Одржана такмичења из математике и енглеског језика

У суботу, 23. фебруара, у СШЦ „Перо Слијепчевић“ Гацко одржано је 26. Регионално такмичење из математике.

У конкуренцији првих разреда, прва је била Наташа Савић из Невесиња. Друго мјесто је припало Марији Парежанин из Требиња, док су треће мјесто подијелиле Ивана Радовановић и Романа Рогановић из Требиња. Ученица из СШЦ „Перо Слијепчевић“, Николина Гргур, зауела 4. мјесто.

У другим разредима најбољи је био Алекса Турнић из Требиња. На друго мјесто се пласирала Јулија Куреш из Билеће, док су треће подијелили ученици из Гацка, Анђела Црногорац и Славен Ивковић.

Када су у питању резултати у конкуренцији трећих разреда, прво и друго мјесто освојиле су ученице из Требиња, Лана Ивковић и Ања Дучић, док су треће мјесто су заузели Лука Папић из Билеће и Стефан Ковачевић из Гацка.

Ученик Марко Зубац из Невесиња, најбољи је био у конкуренцији ученика четвртих разреда. Друго мјесто је освојила Ивана Јанковић из Требиња, а треће такође Требињка, Ивана Кашиковић.

ОДРЖАНО И ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Осим из математике, протекле суботе оджано је и школско такмичење из Енглеског језика, за ученике СШЦ “Перо Слијепчевић”.

Најбоља је била Андреа Вуковић која је освојила 85 бодова. На другом мјесту се нашла Лидија Буха – 80,5 бодова, док су треће мјесто са освојених 76 бодова подијелили Бориша Слијепчевић и Лука Ивковић.

Подијелите вијест