Одржана редовна изборна скупштина Удружења “Растимо заједно” Гацко

У просторијама Удружења„Растимо заједно“ Гацко, јуче је одржана редовна изборна скупштина, на којој су, на мандат од четири године, изабрани чланови Управног одбора. За предсједника скупштине поново је изабран Радомир Радмиловић, за предсједника управног одбора Гордана Кекић, док су као чланови изабрани Обрад Кокотовић, Анђелка Бољановић, Рада Бјековић и Мира Авдаловић.

На скупштини кроз Извјештај о раду и финансијски извјештај, представљен је рад и активности Удружења током 2016. године.

Предсједник скупштине Удружења, Радомир Радмиловић, нагласио је допринос и подршку  Општине Гацко у њиховом раду. Током протеклог периода, истакао је посјету амбасаде САД и министра здравља Републике Српске. Захвалио се волонтерима, ученицима Средњошколског центра и свим појединцим, организацијма и донаторима који им помажу и препознају њихов значај. Упутио је апел свим родитељима да се што више укључе у активности Удружења, у циљу добробити дјеце.

На крају скупштине, малишанима који посјећују Удружење, уручена су 44 новогодишња пакетића, које је и ове године обезбиједио Синикат предузећа РиТЕ Гацко.

Подијелите вијест