Održana redovna izborna skupština udruženja “Rastimo zajedno”

Danas je u prostorijama udruženja “Rastimo zajedno”, održana redovna izborna skupština udruženja. Sjednici su prisustvovali predsjednik skupštine udruženja, članovi upravnog odbora, predstavnici Centra za socijalni rad, kao i roditelji djece sa posebnim potrebama.

Predsjednik upravnog odbora, Gordana Kekić, na početku je pozdravila prisutne i podnijela izvještaj udruženja za prethodni period.

Prisutne je upoznala sa aktivnostima i finansijskim prihodima i rashodima u proteklom periodu, dala kratak osvrt na sve dosadašnje projektne aktivnosti, niz seminara i radionica, ali i najavila niz aktivnosti koje će se realizovati u narednom periodu.

Prema riječima predsjednika skupštine udruženja, Radomira Radmilovića,  sva finansijska sredstva udruženja su transparentna i javna , moraju se utrošiti namjenski, kao i dokazati njihov utrošak.

Izvještaj o radu i finansijski izvještaj jednoglasno su usvojeni.

Izabran je upravni odbor, koji čine: Gordana Kekić, Obrad Kokotović, Mira Avdalović, Anđelka Boljanović i Rada Bjeković.

Izabrani članovi kontrolnog odbora su: Veselin Bjelogrlić, Nada Milinković i Nada Zelenović.

“Opština Gacko je jedna od rijetkih opština koja pruža bezrezervnu podršku radu centra” – istakao je novi stari predsjednik udruženja, Radomir Radmilović.

Osim lokalnoj zajednici, on se između ostalih zahvalio i sidikatu RiTE Gacko, navijačkoj grupi Delije, pojedinačnim donatorima, kao i Savjetu učenika SŠC “Pero Slijepčević”, koji su i uključeni u kompletan rad centra.

Na kraju, Radmilović je uputio apel svim roditeljima da se što više uključe  u aktivnosti udruženja, u cilju dobrobiti svoje djece.

Подијелите вијест