Одржан скупштински Колегијум: Једанаесто засједање планирано 7. априла

У кабинету предсједника Скупштине општине Гацко, јуче је одржан Колегијум пред Једанаесто редовно засједање скупштине, које је планирано за четвртак, 7. априла.

Представници политичких странака усаглашавали су дневни ред, који ће, у коначном, имати 29 тачака.

Према ријечима предсједника Скупштине општине Гацко, Рајка Паповића, предложени дневни ред од 27 тачака усвојен је једногласно, а на приједлог одборника ПДП, Радоице Антуновића, допуњен је са 2 тачке.

На овој сједници, одборници ће, између осталог, разматрати приједлог Одлуке о измјенама Одлуке о усвајању Плана капиталних улагања општине Гацко за 2022. годину.

Одлука се мијења из разлога што се из Плана капиталних улагања брише набавка дигиталног РТГ апарата за потребе Дома здравља, јер ће се апарат финансирати из других извора.

На дневном реду je  извјештај о остварењу годишњег плана имплементације пројеката општине Гацко за 2021. годину.

Одборници ће се изјаснити и о извјештајима о раду за 2021. годину и приједлозима програма рада са финансијским планом за 2022. годину јавних установа и предузећа са подручја наше општине.

Информација о стању у области пољопривредне дјелатности за 2021. годину са приједлогом мјера за бржи развој пољопривредне производње, једна је од тачака која ће се наћи пред одборницима.

Једанаесто редовно засједање биће одржано у сали Скупштине општине Гацко са почетком у 10 часова и 30 минута.

Подијелите вијест