Одржан радни састанак о уређењу града и околине

На иницијативу Црквене општине Гацко, јутрос у 9 часова у ресторану хотела „Милица“ у Гацку, одржан је састанак у вези са организовањем велике акције прољећног уређења и чишћења општине.

Састанку су присуствовали представници Општине Гацко, предузећа РиТЕ Гацко, ЈП „Комус“, ЈП „Водовод“, Туристичке организације Гацко, Црвеног крста, СШЦ „Перо Слијепчевић“, предузећа „Антикорозија“, Центра за социјални рад, Културно – спортског центра, Удружења ДДК Гацко, Удружење ловаца и риболаоваца „Врањача“ и представници Планинарског друштво „Волујак“.

Договорено је да се акција одржи у недељу, 31. марта, са почетком у 10 часова и 30 минута, а мјесто окупљања предвиђено је код Самачког хотела. Дефинисане су локације које ће се чистити по приоритетима, гдје и шта ће се радити. Биће обезбијеђена материјална средства за рад, као и механизација које ће обављати одређени дио посла.

Према ријечима организатора, Црквене општине Гацко, план акције чишћења ће се провести по групама које ће се формирату на лицу мјеста прије почетка акције у договорено вријеме.

Позивају све грађане да се придруже акцији уређења наше општине, и тако дају допринос очувању животне средине и града у којем живимо.

Подијелите вијест