Одржан Квиз – Трим стаза знања: Учествовало 13 екипа

Велики број културних, спортских и забавних догађаја у оквиру Манифестације „Културно – спортско љето Гацко 2022“ је иза нас. Један од догађаја који је побрао симпатије је и квиз – Трим стаза знања који је синоћ одржан у амбијенту Трим стазе, а у организацији Јавне установе “Културно – спортски центар” Гацко.

Питања из области историја и географија, књижевност, култура, забава и филм, спорт али и „Гацко некад и сад“ рјешавало је 13 екипа, које су бројале од три до пет чланова.

Најбољи су били „Кикиндски мамути“ и њима је припала симболична новчана награда. На другом мјесту нашла се екипа „Слагалица“, а треће мјесто освојили су „Модекси“.

Без обзира на пласман, такмичари су се добро забављали уз бенд Глиша и Ћеха, што је и био циљ.

Директор “Културно – спортског центра”, Мира Копривица, задовољна је организацијом квиза, јер и поред хладног времена није недостајала добра енергија и добро расположење.

“Иако смо квиз већ једном одложили због лошег времена, и овај пут нам временски услови нису ишли на руку. И поред прохладне вечери 13 екипа је пријавило учешће а било је доста и оних који су дошли да испрате догађај и да уживају уз звуке гитаре”, рекла је Копривица.

Према њеним ријечима и ове године су се потрудили да суграђанима и онима који бораве у нашем граду понуде садржајно и богато љето. 

“Манифестација „Културно – спортско љето Гацко 2022“ је са одобравањем прихваћена од стране наших суграђана и свих осталих који су се у овом периоду затекли у нашем граду. Циљ нам је да из године у годину, манифестацију подижемо на већи ниво, да по садржајима будемо препознатљиви у региону, а да наши гости понесу добре утиске из Гацка. Надамо се да смо у томе и успјели”, истакла је директор “Културно – спортског центра” Гацко.

Оно што слиједи у наставку “Културно – спортског љета 2022” су турнири у тенису и стоном тенису, “beach volley”, књижевно вече Весне Капор, те изложба слика са 15. Ликовне колоније Гацко – Клиње 2022, којом се затвара ова манифестација.

Покровитељ манифестације је Општина Гацко.