Одлучили пенали: ФК „Младост“ – ФК „Радник“ Бијељина 0:0, пенали 3:4

Фудбалери „Младости“ поражени су четвртфиналној утакмици Купа Републике Српске од бијељинског „Радника“ након бољег извођења једанаестераца. У регуларном дијелу сусрет је завршен без голова. Утакмица је одиграна по изузетно лошем времену  и неусловном терену. Била је то једна потпуно отворена игра оба ривала.„Младост“ је током сусрета била потпуно равноправан ривал тако да се на терену није могло видјети ко је премијерлигаш а ко прволигаш РС. Оба тима су током меча имала по неколико изгледних прилика за постизање голова али тежак терен је утицао да мреже мирују.

Регуларни дио сусрета завршен је без побједника, након чега се приступило извођењу једанестераца. Успјешни реализатори са бијеле тачке код домаћина су били Ћеранић, Салатић и Андрић, док је днајбољи појединац сусрета, голман „Радника“, Бодирога, зауставио шутеве Вица и Тохоља. Са друге стране, голове за „Радник“ су постигли Дошло, Мемишевић, Галешић и Лазић. Ударац Хасановића зауставио је голман Гузина. Фудбалерима „Младости“ ће остати жал за пропуштеном шансом за пролаз у полуфинале Купа РС, будући да су приказали добру игру против реномираног противника из Бијељине.

Из клуба истичу да су и на овом сусрету као и на неколико претходних, судије у пар наврата оштетиле домаћи тим доносећи неке чудне одлуке.

„Младост“: Гузина, Мрковић, Салатић, Горановић ,Вицо, Комненић (од 25.мин Денда), Пушара, Прело (од 67.мин Тохољ), Вуковић, Андрић, Ћеранић.

„Радник“: Бодирога, Миловић, Антић, Хасановић, Дошло, (од 85.мин Ћосовић), Мемишевић, Крсмановић ,Остојић , Лазић , Галешић , Машић.

Подијелите вијест