Odlični rezultati polaznika Muzičke škole

 

Sedamnaesto takmičenje muzičkih škola Republike Srpske odrzano je 26. marta u Banjaluci, a polaznici Muzičke škole Sveti Roman Melod ostvarili su odlične rezultate. U takmičenju harmonikaša u predkategoriji najbolji je bio Nemanja Spasojević iz područnog odjeljenja Gacko, kojem je pripalo prvo mjesto.

U prvoj kategoriji harminikaša Danijel Kovačević iz Nevesinja je osvojio drugo mjesto, a na trećem mjestu su se našli Blagoje Buha i Đorđe Kovačić iz Gacka, kao i Mišo Radan iz Nevesinja.

Kada je u pitanju takmičenje u disciplini “klavirski duo” u predkategoriji Ivan Vuković i Irina Kovač iz Gacka su osvojili drugo mjesto, a na trećem mjestu su se našli Blagoje Buha i Đorđo Kovačić iz Gacka i Mišo Radan iz Nevesinja.

Kada je u pitanju takmičenje u disciplini “klavirski duo” u predkategoriji Ivan Vuković i Irina Kovač iz Gacka su zauzele treće mjesto, kao i Nikola Perišić i Milica Milidragović, a pohvaljeni su i Neda Janjoš, Helena Janjić, Arsen Boljanović i Mladen Popović iz Gacka.

U drugoj kategoriji, takođe u disciplini “klavirski duo” treće mjesto je pripalo Đurica Ivanu i Kapor Ljubici iz Nevesinja.

Ostali takmičari su dobili diplome za učešće na republičkom takmičenju muzičkih škola.