Odbojkašice Gacka sa optimizmom dočekuju završnicu Kupa

odbojkasice_2

Sve misli ekipe Gacka okrenute su ka završnici Kupa naše zemlje koje se igra 9.  i 10. marta. Naše odbojkašice su postigle nevjerovatan uspijeh, a šta o tome misle iz samog kluba.

“Ekipa OK Gacko je u ovoj godini već ispunila zacrtani cilj osvajanjem srebrene medalje u Kupu RS i plasmanom na Završni turnir, našavši se među 4 nabolje ekipe u BIH kao i trenutnim plasmanom, a to je 3. mjesto u BIH” – istakao je predsjednik OK “Gacko”, Radoica Antunović, i dodao, “Od finalnog turnira očekujemo učešće u finalnoj utakmici, najmanje, a tu su nam šanse podjednake ko god bude u finalu. Osvajanjem KUP-a postigli bi najveći rezultat u istoriji sporta u Gacku i stekli pravo učešća u evropskim Kupovima”.

Trener Gacka, Ivan Maljević, ističe da njegov tim sa nestrpljenjem dočekuje završni turnir.

“Sve ekipe koje su se plasirale na ovaj turnir očekuju da mogu stići do pehara. Kula, Jahorina, Radnik i mi imamo podjednake šanse. Kup je specifično takmičenje, tako da nema popravnog. Mnogo faktora utiče na dobar rezultat. Mi smo se proteklih dana dobro pripremali za ovaj turnir, i priželjkujemo da možemo otići do kraja. Ekipa je potpuno zdrava i spremna za Kup mečeve. Prvi polufinalni meč odigrat ćemo sa Radnikom gdje očekujemo trijumf. Dobro znamo kvalitet i snagu tima iz Bijeljine, kao i ostalih učesnika. Moramo psihološki dobro ući u ovaj susret, jer jedno su prvenstvene, a drugo utakmice Kupa. Mi smo u prvenstvu bili uspješniji od Radnika, ali to ne mora ništa da znači”, poručio je Maljević.

Подијелите вијест