Одбојкаши у новој сезони у потпуно измијењеном саставу

На старту сезоне, у првом колу Премијер лиге БиХ за одбојкаше,одбојкаши Гацка ће на свом терену дочекати екипу Градине из Сребреника. Утакмица је на програму у петак , 2. октобра са почетком у 18:00 часова.

Упркос сјајним резултатима у претходној сезони клуб је због лоше финансијске ситуације доспио у изузетно тешку ситуацију.
Након завршетка прошле сезоне клуб је остао без десет играча, комплетне прве поставе као и без тренера. У наредној сезони тренер екипе ће бити доскорашњи капитен екипе, Милан Бошковић а доведен је и Милан Борснер из екипе Какња. Остатак екипе ће чинити домаћи играчи који у претходних пар сезона нису имали прилику да много играју као и неколицина кадета који су прикључени првом тиму.

Играчи на које се рачуна у наредној сезони су: Његош Вуковић (капитен), Божо Антуновић, Горан Копривица, Милан Борснер, Никола Настић, Огњен Перисић, Ненад Милидраговић, Слободан Рончевић, Петар Копривица, Данило Вуковић, Слободан Гутовић, Трифко Слијепчевић.

“Клуб се у претходном периоду налазио у врло незавидној ситуацији. У протеклих мјесец и по дана успјели смо да саставимо екипу сходно ситуацији у клубу и да одрадимо припреме за наредну сезону. Амбиције у наредној сезони су нам да на свакој утакмици пружимо свој максимум на терену, а да ли це то бити довољно за опстанак у лиги видјећемо, ја се надам да хоће. Успјели смо да се пласирамо у полуфинале купа РС савладавши екипу Љубиња на њиховом терену сто је добра увертира пред старт првенства”, рекао нам је тренер екипе Милан Бошковић.