Нове медаље за чланове кик-бокс клуба “Тигар” Гацко

Јединствено спортско такмичење „Гранд При БиХ 2017“ у кик-боксу за кадете, јуниоре и сениоре, одржано је протеклог викенда у Културно-спортском центру на Илиџи. Ово је један од најмасовнијих и најквалитетнијих турнира када је кик-бокс у питању на просторима БиХ, а ове године је учешће узело 428 бораца.

Младе снаге кик-бокс клуба „Тигар” из Гацка имале су успјешан наступ. Матеј Мучибабић је у дисциплини лајт контакт, старији кадет до 32 кг, освојио 3. мјесто, а у дисциплини кик лајт 1. мјесто.
“Иако још нема 10 година, а борио се са четири године старијим од себе, Матеј Мучибабић је у кик лајту забиљежио двије побједе, и по мом мишљењу убједљиво је најперспективнији такмичар у мојој тренерској каријери”, рекао је тренер Веселин Ђуричић.

Миленко Окиљевић је освојио 1. мјесто у дисциплини кик лајт до 63 кг сениор, Обрен Ковачевић у дисциплини кик лајт, кадет старији до 63 кг, 2. мјесто, док је Андрија Говедарица у дисциплини лајт контакт до 42 кг, старији кадет, освојио 3. мјесто.

Што се тиче планова за наредни период, 11. марта наши кик-боксери наступиће у Бањалуци, а Урош Мучибабић истог дана иде на појединачно првенство у боксу које ће се одржати у Брчком, а које је изборно за одлазак на Европско првенство у боксу.

Подијелите вијест