Nezaslužen poraz od uljara

Slobo_i_Vlado_17.4.12

Fudbaleri Mladosti su, u 20. kolu Prvenstva RS, gostovali u Modriči gdje su se sastali sa domaćinom FK “Modriča”.

Konačan rezultat utakmice je 2:1 (1:0) za domaćina. Golove za domaće postigao je najbolji igrač utakmice Šešlija, a strelac za Mladost je bio Dragan Goranović u 82. min. iz penala. Golman Mladosti Vladimir Marković је u 17. minutu odbranio prestrogo dosuđen penal domaćinu, a kasnije je imao i nekolike dobre intervencije.

Rezultat utakmice je mogao biti povoljniji da su svoje šanse iskoristili Dangubić, Prelo i Goranović.

Prema riječima uprave FK „Mladost“, sudija Aničić iz Srpca  je svojim suđenjem direktno uticao na rezultat utakmice.  Neopravdano dosuđen penal za domaće, dosuđivajne nepostojećih prekršaja i veliki broj kartona igračima Mladosti su doprinjeli konačnom rezultatu.

Trenutno Mladost zauzima 7. mjesto na tabeli.

U 21. kolu u subotu 28.04. 2012. godine sa početkom u 16:00 časova Mladost se sastaje sa FK „Podrinje“ iz Janje.

U okviru 22. kola Omladinske lige BiH grupa „JUG“ u nedelju 22.04.2012. godine, juniori i kadeti Mladosti sastali su se sa NK „Neum“ iz Neuma. Domaćini su bili uspješniji u oba susreta. Kadeti su bili bolji i pobijedili sa 3:2, a juniori sa 3:0.

U 23. kolu koje se igra u subotu 28.04.2012. godine, omladinci Mladosti gostuju u Posušju gdje se sastaju sa domaćim NK „Posušje“.

U nedelju 29.04.2012. godine počinje Pionirsko prvenstvo za područje Hercegovine. Najmlađi članovi pioniri i predpioniri u okviru 7. kola

Gostuju u Foči gdje se sastaju sa domaćom FK „Sutjeska“.

Подијелите вијест