Najslađi diplomci

diploma_16

Danas je u Dječijem vrtiću upriličeno polaganje iz engleskog jezika za pet grupa mališana. Znanje koje su djeca pokazala na sebi svojstven način oduševilo je prisute, a nagrađeno je dodjelom diploma Cambridge University Press-a.

Provjeru znanja izvršila je predavač Jelena Kovačević pred direktorom Cambridge University centra Verom Milošević, direktorom vrtića Brankom Miljuš i roditeljima.

Kovačevićeva je izrazila zadovoljstvo znanjem koje su djeca stekla tokom školske 2011/2012. godine. „Trudili smo se da modernijim načinom učenja i prisnijim odnosom s djecom kao inovativnim pedagoškim pristupom, postignemo da djeca sama otkriju kakva ih čarolija čeka kada se nađu u svijetu jezika koji nije njihov maternji“- objasnila je Kovačević.

„Glavni cilj i zadatak Dječijeg vrtića bio je razbiti strah, motivisati, pomoći i osposobiti djecu za aktivno korištenje engleskog jezika, kao i ukazati na činjenicu da je svako dijete posebno na svoj način, sa talentima za različite stvari, što maksimalno podstičemo u svim programima“- istakla je Miljuš.

Veliki napredak svakako je postignut zbog rada u manjim grupama, gdje se može posvetiti veća pažnja svakom učeniku posebno, što i njima omogućuje bolju koncentraciju prilikom usvajanja novog gradiva. Time djeca već sada međusobno razvijaju svijest o kolegijalnosti prema svojim drugovima.

diploma_15

diploma_14

diploma_13

diploma_11

diploma_10

diploma_9

diploma_8

diploma_7

diploma_6

diploma_5

diploma_3

diploma_2

diploma_1

Подијелите вијест