Најава: Новогодишњи хуманитарни базар

ЈПУ “Дјечији вртић” Гацко у сарадњи са Центром за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно”, Основном школом “Свети Сава”, Средњошколским центром “Перо Слијепчевић” и Културно – спортским центром, организује први Новогодишњи базар, хуманитарног карактера.

Новогодишњи базар ће се одржати 23. децембра у спортској дворани, са почетком у 18 часова.

Организатори позивају све самосталне произвођаче који се баве ручном израдом производа, да буду дио једне велике, хуманитарне акције. Потребно је потврдити учешће до 20. децембра у просторијама Дјечијег вртића. Пријављени произвођачи ће имати прилику да промовишу свој рад на постављеним штандовима, а новац од продатих производа да упуте у хуманитарне сврхе.

Током базара, посјетиоци ће моћи да уживају у свечаном програму дјеце Дјечијег вртића, уз пјесму и игру, а након тога да посјете штандове и купе изложене производе.

Цијена улаза је 2,00 КМ, а сав новац од улазница и продатих производа биће уручен нашој суграђанки Снежани Давидовић, за њено даље лијечење.

Будите дио велике хуманитарне акције. Дођите да заједно дарујемо. Малим дјелима постајемо велики људи, јер добро се добрим враћа.

Подијелите вијест