Најава: Хуманитарни базар у нашем граду

Ученици Продуженог боравка заједно са својим учитељицама и Савјетом ученика ОШ „Свети Сава“ Гацко организују Хуманитарни базар у нашем граду.

“Овим путем позивамо све грађане, трговачке предузетнике, власнике фризерских и козметичких салона, као и остале дјелатнике, укључујући све вас који сте мали кућни произвођачи, да се придружите нашим креативним ђацима и својим учешћем обогатите овај Хуманитарни базар. Сви који су заинтересовани и желе да својим радовима и доприносом увеличају овај догађај, могу да се јаве на контакт телефон Основне школе: 059/472-586“, стоји у позиву организатора.

Базар ће се одржати 26. новембра, са почетком у 10 часова на платоу испред Храма Свете Тројице. Уколико временске прилике не буду дозвољавале, исти ће бити одржан у спортској дворани, тог дана.

“Човјек није испуњен уколико не помаже другом човјеку. Покажимо да смо хумани и сложни. Предочимо нашој дјеци примјер који требају да слиједе и да малим, али заједничким корацима, овај свијет можемо учинити бољим мјестом”, поручују организатори”, поручују организатори базара.

Сав приход од Хуманитарног базара биће уплаћен на рачун баке Гузина Косе, наше суграђанке, која је у кратком временском периоду остала без супруга и три сина.