Načelnik Opštine primio odbojkaški klub “Gacko”

ok_mk__9

Juče je u Kabinetu načelnika Opštine upriličen prijem za odbojkaški klub “Gacko” povodom njihovog uspijeha koji su prije nekoliko dana postigli osvojivši titulu prvaka Republike Srpske.

Naime, u poslednjem kolu prvenstva za prvaka Lige RS, odbojkaški klub “Gacko” je pobijedio ekipu Majevice iz Lopara, rezultatom 3:1 i sa 13 osvojenih bodova zauzeli su prvo mjesto na tabeli.

Načelnik opštine Gacko, Milan Radmilović, je izrazio zadovoljstvo uspjehom kluba, a nakon podjele nagrada poželio im uspiješan rad i u budućnosti obećavši podršku lokalne zajednice.

Uprava kluba još nije donijela odluku o učešću u Premijer ligi BiH ali su najavili da će istu donijeti u roku od 10 dana. Potrebna sredstva za učešće u Premijer ligi su veća za oko 50 % od sredstava potrebnih za Ligu RS.

Direktor kluba, Vukota Govedarica, je istakao da bez pomoć i razumjevanja lokalne zajednice klub ne bi mogao da opstane u bilo kojoj ligi. Govedarica je uputio riječi zahvalnosti načelniku opštine Gacko na dosadašnjoj podršci.

 

 

Подијелите вијест