Начелник општине Гацко примио чланице плесног клуба “We dance”

Начелник општине Гацко, Милан Радмиловић, данас је у свом кабинету угостио чланице плесног клуба “We dance”, које су на Отвореном европском првенству у Паризу 1. новембра, освојиле 2. мјесто у категорији „double hip hop“, док је 4. мјесто у категорији „seniori hip hop“ припало цјелокупној екипи. Овим пласманом „We dance“ се пласирао на Свјетско првенство које ће се одржати 2015. године у Орланду (Флорида).

Уз ријечи добродошлице начелник је честитао дјевојкама  на постигнутом успјеху. “Из општине од 10.000 становника, отићи у Париз и представљати Гацко је велики успјех. Резултати које су наше дјевојке постигле су изузетни. Желим им пуно успјеха и што се тиче општине Гацко, подржаћемо их и убудуће”, рекао је Радмиловић.

Чланице плесног клуба “We dance ” у будућем периоду очекује такмичење „Winter open 2014“ у  Бањалуци, као и годишњи концерт у нашем граду.

Дјевојке су се захвалиле начелнику на подршци која им је до сада поклоњена од стране локалне заједнице, а начелник им је пожелио сву срећу у даљим наступима, уз жељу да у што бољем свјетлу представљају себе и општину Гацко.

Подијелите вијест