Na ljetovanje preko sindikata RiTE

I ovog ljeta radnici RiTE zahvaljujući sindikatu mogu lakše isplanirati godišnje odmore. U ponudi sindikata ove godine je kompletno Crnogorsko primorje, kao i određene destinacije u Grčkoj.

Prema riječima predsjednika sindikata hercegovačkog giganta Boška Bjelogrlića cijene u privatnom sektoru su niže za euro do dva, dok su hotelski smještaji nešto skuplji u odnosu na prošlu godinu.

Sindikat učestvuje sa 20% u cijeni. Bjelogrlić smatra da je to korektno i tvrdi da su jedini sindikat u Elektro-privredi koji učestvuje u tom procentu, omogućava otplatu na 10 rata i obezbijeđuje prevoz. U Crnoj Gori sarađuju sa agencijom “Summer” iz Herceg Novog, dok su za odlaske u Grčku saradnju uspostavili sa agencijom “Atlas”.

Novo u ponudi na Crnogorskom primorju su neki hoteli u Budvi, zatim Ulcinj, Bar i Petrovac. Najveća zainteresovanost kao i prethodnih godina vlada za Herceg Novi i Igalo.

U najprimamljivijim vilama na obali mora cijena polupansiona je oko 19 eura. Naročito povoljna cijena je za ljetovanje u Grčkoj gdje 10 noćenja sa polupansionom iznosi 620 maraka, a obezbijeđeni su prevoz i vize.

Sa planiranjem godišnjih odmora ne prestaje aktivnost sindikata, radnici RiTE učestvovaće i na radničkim igrama Elektro-privrede koje se održavaju od 24.-27. juna u Tesliću gdje imaju težak zadatak da odbrane titulu prvaka koju su osvojili prošle godine na Jahorini.

 

 

Подијелите вијест