Mladost-Velež 4:0

Odgađanje prvenstva u Prvoj i Drugoj ligi Republike Srpske , fudbaleri Mladosti i nevesinjskog Veleža iskoristili su da odigraju prijateljsku utakmicu u Međugorju. Na kraju su slavili Gačani sa ubjedljivim rezultatom 4:0.

Od samog početka utakmice Mladost je dominirala na terenu, a vođstvo svojoj ekipi donio je Perović u 28 minutu na dobar pas Vasiljevića. Ekipa iz Gacka je imala još par prilika u prvom poluvremenu, ali se golman Veleža,  Zurovac, nije dao iznenaditi.

Nedugo pošto se krenulo sa centra Mladost je stigla do drugog gola. Ovog puta strijelac je bio Prelo, posle jedne dobro odigrane akcije.

Kao i na ranijim kontrolnim mečevima, i na ovom je trener Mladosti  Željko Popović rezervistima ukazao šansu.

Ovaj put bili su na visini zadatka. Prvo je Pušara postigao gol u 60. minutu, da bi deset minuta kasnije bivši fudbaler Veleža,Tufegdžić, preciznim udarcem iz daljine stavio tačku na ovaj susret.

Tako je ova provjera, što se tiče Mladosti potpuno uspjela, pa sa puno optimizma mogu dočekati ekipu Sloge narednog vikenda.

Sa druge strane ekipa Veleža je bila oslabljena na ovom susretu, neigranjem Beraka, Ćuka i Ninkovića, pa je i to možda jedan od razloga ovog visokog poraza.