Међународни дан фитнеса обиљежен у Гацку

Јавна установа „Културно – спортски центар“ Гацко у сарадњи са „BTC“ Сарајево јуче је обиљежила међународни дан фитнеса. Циљ учешћа је анимација што више људи да редовно вјежбају и схвате добробит коју доноси физичка активност.

На Трим стази окупило се преко 50 учесника, а организатори су одабрали ову локацију како би промовисали природне љепоте наше општине.

Координатор за спорт у ЈУ „Културно спортски центар“, Милан Гутовић, задовољан је заједничким тренингом који је први пут организован у нашем граду у оквиру европске седмице спорта.

„Представили смо општину у најбољем могућем свјетлу и послали једну позитивну поруку из Гацка. Тренинг су водили професори физичке културе, са циљем да се што више људи „покрене’“ и крене са вјежбањем. Као организатори, указали смо на важност физичке активности на психичко и физичко здравље људи и промоцију услуга које као Јавна установа нудимо, а то су фитнес као организовани облик вјежбања три пута седмично и вјежбање у теретани“, рекао је Гутовић.

Сви који су присуствовали јучерашњем тренингу и сви они који се учлане до краја мјесеца, уплатом једног мјесеца, добиће још један мјесец гратис.

У промоцији фитнеса и здравог живота ове године учествовали су фитнес центри из више од 30 градова у БиХ.

Подијелите вијест