Локални тим АСуБиХ-а Гацко обиљежио Међународни дан младих

Локални тим АСуБиХ-а Гацко јуче је на Тргу Саве Владиславића обиљежио Међународни дан младих. Активности су започеле  бацањем балона на којима су млади писали “свој животни сан”. На столовима су биле постављене мотивационе поруке, које су средњошколци дијелили заинтересованим грађанима. Дан су промовисали тако сто су дијелили летке на којима је било описано значење тог дана и укратко о АСуБиХ-у.

Учесници су били обучени у  бијеле мајице на којима је било написано ‘ Keep calm because we’re young’ , како је и сами пројекат носио назив. Након активности на тргу, настављено је са акцијом Боб 36, која представља ширење добрих дијела по граду, а чланови су дијелили ‘ free hugs’ , бомбонице, помагали старијима итд.

Завршна активност био је видео који је презентован у просторијама Удружења „Растимо заједно“. Приказано је како је претходна кампања одржана 3. јуна која је носила назив Боб 36, спроведена широм наше државе,  па и у Гацку.
„На овај начин, показали смо колико смо јаки, успјешни, колико је мало потребно да будемо срећни, а све то – зато сто смо млади.“ каже Марина Шуковић, координатор Локалног  тима АСуБиХ-а Гацко.

Подијелите вијест