Квиз “Трим – стаза знања” испунио мисију, у једно спојио хуманост и знање

Прави спој културе, забаве и знања виђен је синоћ на трим стази гдје се у оквиру манифестације “Културно – спортско љето Гацко 2021” одржао квиз који је окупио 13 екипа, од два до четири члана, у зависности од екипе.

Интересантну вече уљепшала је свирка на стази, а звук гитаре, измамио је многобројне Гачане у праву природну оазу мира. Свирали су Игор и Ћеха, а спонзор музичког дијела био је Паб “Downtown”.

Важно је нагласити да је овај квиз био хуманитарног карактера, јер котизације и прикупљени новац иде Центру за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно”.

Иако су побједници били у другом плану, а према оцјени организатора то су били свим самим чином учешћа, сабирајући бодове најбоља је била екипа “Слагалица”, други су били “Референти” док је трећа екипа била “Агресори”.

“Прелијеп амбијент, учествовало је 13 екипа, циљ је забава а све у сврху хуманости. Једна прелијепа ноћ у нашем граду, апсолутно нешто ново. Прикупљено је 340 КМ а све иде Центру за дјецу са посебним потребама “Растимо заједно” у нашем граду”, казала је Мира Копривица, директор Културно спортског центра Гацко.

Она додаје да је до сада манифестација “Културо – спортско љето” пун погодак. Наглашава да је добар одазив, добра посјећеност. Фудбалски град, промоција ватерпола, одбојка на пијеску, скокови у воду, котлићијада и много садржаја који случајне пролазнике остављају дуже у нашем граду, али и нашим суграђанима дају могућност у избору садржаја.

Побједници квиза у друштву организатора идуће седмице посјетиће малишане центра и уручити поклон, у вриједности новца који је прикупљен у овој вечери хуманости, али и добре забаве.

Подијелите вијест