КСЦ Гацко: Пријавите се на “Трансформациони изазов – Фит за љето 2019”

ЈУ “Културно – спортског центар“ Гацко у мају мјесецу органиује “Трансформациони изазов – Фит за љето 2019”.

У питању је програм вјежбања и исхране који има за циљ да вас доведе у најбољу форму. Програм ће се реализовати у мјесецу мају, а предвиђена су три тренинга недељно.

Програм је примарно намијењен за особе чији је циљ редукција тјелесне тежине, али и за особе које желе да постигну бољу физичку кондицију.

Трансформациони тренинзи су предвиђени за оба пола и све старосне доби. Програм ће водити професори физичке културе ЈУ “КСЦ“-а  Гацко, водећи се савременим методама и принципима тренинга.

Сваки учесник добиће индивидуално прописан режим исхране и упутства за додатне тренинге.Током трајања изазова подршку и мотивацију свим учесницима ће пружати тренери.

Потенцијални учесници, прије пријаве на „Трансформациони изазов“ потребно је да се консултују са љекаром у вези евентуалних здравствених ограничења.

Цијена изазова је 30 КМ.

Сви пријављени биће обавијештени о тестирању иницијалног стања прије почетка програма, као и о терминима реализације изазова.

Пријаве и додатне информације доступне су у Спортској дворани у Гацку, сваким даном од 15-22 часа, у периоду од 17. до 27. априла.

“Направите супер резултате и покрените своје тијело прије љета. Побољшајте своје здравље, сагорите масне наслаге и будите пуни  позитивне енергије и  доброг расположења. Трансформација је могућа уколико се будете придржавали прописаног програма”, поручују из КСЦ Гацко.