Кризни штаб: У Гацку нема заражених, останите кући за викенд

У општини Гацко нема потврђених случајева заражених вирусом корона, саопштено је на данашњем састанку Кризног штаба општине Гацко. Под љекарским надзором се налази 10 особа.

Јутрос од 7 до 11 часова пензионери у свим пословницама банака могли су без додатних гужви подићи своју пензију и измирити друге обавезе.

У вези са проблемом праћења наставе на даљину, Кризни штаб општине Гацко јутрос је упутио допис Министарству просвјете и културе РС, као и компанији М:тел.

Јавно предузеће „Комус“ јуче је извршило дезинфекцију 46 улаза заједница етажних власника. Дезинфекција око тридесетак осталих улаза биће завршена данас.

Из Дома здравља обавјештавају пацијенте да се за неопходне рецепте јаве на бројеве телефона: 059/427-013 или 472-012, како би се избјегле непотребне гужве.

Није било евидентираних кршења мјера забране, речено је из Полицијске станице Гацко. Апелују на грађане да избјегавају паљење ватре на отвореном, које и њима и припадницима Ватрогасно спасилачке јединице причињава додатни посао. Обавјештавају да ће сви починиоци бити најоштрије санкционисани.

Кризни штаб општине Гацко апелује на грађане да током викенда остану својим кућама.