Кошаркашице Младости освојиле друго мјесто на Баскет купу Илиџа 2015

Кошаркашице Младости из Гацка биле су веома успјешне на међународном кошаркашком турниру који је одржан на Илиџи. Турнир је организовала општина Илиџа заједно са локалним кошаркашким клубом Импулс. Екипа из Херцеговине такмичила се у групи тимова до 16 година. Радило се о веома јаком турниру, а освојено друго мјесто представља велики успјех. У групи је било пет тимова и то: Стражишће из Крања (Словенија), Жељезничар из Сарајева, Коњиц, Јахорина са Пала и Младост из Гацка.

Младост из Гацка је у првој фази поразила Коњиц и Јахорину са Пала, док је забиљежила поразе од Стражишћа и Жељезничара. У полуфиналном надметању Младост се опет састала са популарним „Жељом“. Овог пута исход је био другачији, пошто је забиљежена побједа. У великом финалу забиљежен је пораз од словеначког клуба, па је на крају Младост освојила друго мјесто, што представља огроман успјех.Турнир је протекао у фер и коректној борби свих екипа учесница. Пехар и медаље за освојено друго мјесто уручио је замјеник начелника општине Илиџа, Денис Муховић.

Екипа Младости која је освојила сребрену медаљу на Баскет купу Илиџа 2015: Бојана Достинић, Вања Тодоровић, Сандра Јањић, Марија Бјелогрлић, Кристина Шупић, Дејана Кандић, Николина Миловић, Милијана Ковачевић, Кристина Вучетић, Сандра Дивљан, Милица Ђокић, Сара Кандић и Милица Зеленовић, тренер Мићан Аџић и помоћни тренер  Дејан Аћимовић.