Košarkaši: Završen prvi dio sezone

Dana 28.12.2011. ekipa OKK “Gacko” je gostovala na Palama odmjerivši snage sa  KK “Vučko” Jahorina i izgubila rezultatom 101:90.

Ovom utakmicom je završen prvi dio prvenstva II lige Republike Srpske.

Trener OKK „Gacko“ Aleksandar Mastilović, istakao je: “Naša ekipa je zabilježila skor od tri pobjede i jednog poraza. S obzirom da je ekipa ubjedljivo najmlađa u ligi ovo predstavlja veliki rezultat kako za naš klub, tako i za ove mlade momke. Treba naglasiti da je ovaj rezultat još značajniji ako se uzme u obzir da tri igrača zbog povreda nisu nastupala u prvom djelu prvenstva”, i dodao: “Slijedi nam pauza do početka februara. U ovom periodu ćemo pokušati da formu podignemo na još veći nivo i spremni dočekamo nastavak prvenstva. Pomenuti momci koji su bili povrijeđeni će se vratiti u trenažni proces tako da će neše ambicije u nastavku prvenstva biti da pokušamo izboriti ulazak u I ligu RS”.

Na juče održanom sastanaku sa svim mlađim selekcijama u klubu, sumirani su dosadašnji rad i rezultati. Stručni štab i rukovodstvo kluba je zadovoljno postignutim, gdje je poseban akcenat stavljen na školu košarke koja trenutno broji preko 30 članova, tako da ovaj klub  sada broji preko 80 članova u svim selekcijama.

Upis u školu košarke će biti nastavljen od početka drugog polugodišta školske godine, kada se i nastavlja rad sa svim mlađim selekcijama.

“Ovom prilikom želim da u ime OKK “Gacko” i u svoje lično ime čestitam Novu godinu i Božić svim čitaocima vašeg sajta” – istakao je Mastilović.

Подијелите вијест