КБК “Тигар” Гацко: Нови тријумф најбољег кик – боксера 2018. године – Милана Бабића

Протеклог викенда у Бања Луци је одржано првенство Републике Српске у кик боксу, у дисциплини лоу кик /low kick/ и кик лајт /kick light/, за све старосне категорије. У конкуренцији врхунских спортиста, чланови КБК “Тигар” из Гацка освојили су запажене резултате.

Александар Милошевић је у дисциплини кик лајт, категорија +69 кг, освојио треће мјесто.

У вечерњем програму одржано је и шест професионалних мечева. У дисциплини К-1 ПРО, Милан Бабић је радио меч против изузетно квалитетног противника, Славољуба Будеше из Бијељине, бронзаног са прошлог првенства Свијета. У препуној дворани, Милан је демонстрирао врхунски кик – бокс, и нокаутом у другој рунди тријумфовао, уз огромне овације публике.

“Миланов меч је оцијењен као убједљиво најбољи од стране стручњака, а и публика је рекла своје, громогласним аплаузом. Милан је иначе и најбољи кик боксер 2018. године, па га је КБ Савез Републике Српске, кандидовао за избор најбољег спортисте Републике Српске, по трећи пут”, каже Миланов тренер, Веселин Ђуричић.

На крају мечева најбољима су уручена признања и плакете.

За ову сезону, у плану 1. децембра учешће на Интернационалном турниру “Прњавор опен”, са неким млађим снагама, и то би заокружило ову, судећи по досадашњим резултатима, блиставу сезону КБК “Тигар” Гацко.

Подијелите вијест