Јуниорке ЖОК Гацко RD Swisslion бронзане на првенству БиХ

Протеклог викенда у Гацку је, у организацији ЖОК Гацко RD Swisslion, одржан изузетно јак финални турнир за јуниорског првака Босне и Херцеговине. На турниру су сем нашег клуба, учествовали и ОК Центар ОРТ Сарајево, ОК Нови Град Сарајево и ЖОК Јахорина Пале.

У првом полуфиналном сусрету у коме су снаге одмјерили ОК Центар ОРТ и ЖОК Јахорина, славио је тим из Сарајева са 3:0. У другом полуфиналу екипа домаћина ЖОК Гацко RD Swisslion је након велике борбе поражена од ОК Нови Град Сарајево са 1:3.

Другог такмичарског дана, у најузбудљивијој утакмици турнира, младе наде ЖОК Гацко RD Swisslion су након велике борбе и пет одиграних сетова савладале ЖОК Јахорина са 3:2 и тако клупске витрине обогатиле бронзаном медаљом.

У великом финалу ОК Нови Град је савладао ОК Центар ОРТ максималним резултатом, 3:0 и тако потпуно заслужено понио титулу јуниорског првака државе. За најбољу одбојкашицу финалног турнира проглашена је Ламија Кулоглија из ОК Нови Град.

Из ЖОК Гацко RD Swisslion упућују искрене честитке побједницима турнира, те поручују да је одличним резултатима јуниорске екипе на најбољи могући начин заокружена најуспјешнија сезона у историји клуба.

Подијелите вијест