ЈП „Комус“ Гацко: У току акција чишћења снијега

Предузеће “Комус” и данас наставља са акцијом чишћења снијега. Тренутно се уклања и одвози снијег са главне улице, а радници Комуса машински и ручно уклањају лед  са тротоара и испред прилаза јавним установама. Ангажоване су двије машине, скип и бобкет, а снијег одвози возило предузећа “Антикорозија” из Гацка.

Према ријечима техничког директора овог предузећа, Мила Вујуичића, ради се по приоритетима, мада и ванредне ситуације увелико утичу на динамику и темпо рада.

“Данас смо ангажовани на чишћењу центра града. Јуче је посипан абразивни материјал, па је чишћење самим тим данас колико толико олакшано. Ангажовали смо возило Антикорозије које снијег одвози ван градског подручја.  Данас ћемо у центру града радити колико стигнемо, с обзиром да ћемо вјероватно ванредно да пређемо на чишћење једног сеоског гробља, а сутра прелазимо на насеље Бурак”, каже Вујичић.

Прилази према Дому здравља, Полицијској станици и Општини су очишћени, као и школско двориште Основне школе “Свети Сава”, гдје ће радити и наредних дана.

У Комусу апелују на стрпљење, јер како кажу, они су ту да пруже адекватну услугу грађанима, али исто тако очекују добру сарадњу на обострану корист.

Подијелите вијест