Игром и пјесмом за Сава Манојловића

КУД “Зеленгора“ је по ко зна који пут попунио  спортску дворану до последњег мјеста. На концерту који је одржан протеклог викенда прикупљено је 860,00 КМ за лијечење шеснаестогодишњег Сава Манојловића, члана КУД-а “Зора“ из Билеће. Саво се налази од новембра мјесеца у дјечијој болници у Тиршовој (Београд), гдје му је дијагностикован тумор мокраћне бешике.

Послије хуманитарног концерта који је одржан у Билећи гдје су учествовали чланови ансамбла „ Зеленгора“, дирнути ситуацијом у којој се налази породица Манојловић, одлучили су се на овај хумани чин.

На концерту су учествовале све фолклорне групе, од оних најмлађих до најстаријих, које су се публици представиле играма Србије, Лесковца, Ниша и многим другим.

Програм је украсила и млађана Данка Илић са пјесмом „Црно и бијело“ од Калиопи, док су сплетом народних кола чланови музичке школе „Свети Роман Мелод“ показали своје умијеће. Млади Стефан Мучибабић вратио нас је у  доба гусала, а женска пјевачка група још једном је показала своје гласовне способности.

У програму су учествовали и чланови КУД “Зора“, као и хор „Освит“ из Билеће.

Концерт је завршен са жељом да Саво што прије оздрави и да се врати својој породици и својим другарима.