Гласајмо за Крста!

[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Наш суграђанин Крсто Шупић, члан културно-умјетничког друштва “Сава Владиславић” Гацко и предсједник ПАР групе дјеце “Штрумфови” ушао је у полуфинале Reality show “Желим бити глумац”.

Да би наставио своје такмичење потребан му је ваш глас.

Гласати можете тако што ћете текст поруке: ЗБГ 4 послати на број 091/510-101

Reality Show Желим бити глумац” се првенствено фокусира на откривање талентованих појединаца. Низом тестова, радионица и креативних задатака, од једног ширег круга кандидата прави селекцију кандидата који имају “урођен” таленат. Тај скуп “одабраних” се води кроз различите изазове који треба да увјере жири и публику да кандидати посједују оно што је потребно да би освојили главну награду – Студирање на Академији драмских умјетности у Београду.

За разлику од већине ТВ програма, “Желим бити глумац” се не фокусира на исмијавање и промовисање људи који су веома неквалификовани за пропозиције конкурса, већ се фокусира на проналажење особа које имају урођену харизму и потенцијал да се баве сценским умјетностима.

[/vc_column_text] [vc_gallery title=”Фото” type=”image_grid” interval=”0″ onclick=”link_image” img_size=”180×125″ images=”14826,14824,14825″ custom_links_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”]