Гатачки стријелци на 3. колу Премијер лиге БиХ 2016

Протеклог викенда, сениори и сениорке Стрељачког клуба „Младост“ Гацко, у Требињу су учествовали на 3. колу Премијер лиге БиХ, у дисциплинама ваздушна пушка и ваздушни пиштољ.

За сениорке су гађале Дајана Крстојевић са 379,7 погођених кругова и Ивана Лажетић са 362,5 погођена круга. У конкуренцији сениора, у дисциплини пушка гађали су, Милан Паповић са 571,4 погођена круга, Милован Вуковић 559,7 и Лука Скоко 469,1 погођен круг, што је екипно 1.600,2 погођена круга. За сениоре у дисциплини ваздушни пиштољ, Иван Слијепчевић погодо је 508 кругова.

Поред екипе Гацка, у трећем колу су наступила 73 такмичара из 12 стрељачких клубова БиХ који раде по Међународном програму стрељаштва и то: СК „Геофон“ из Теслића, СК „Краишки Борац“ из Бања Луке, СК „Гласинац“ из Сокоца, СК „Сарајево“ из Сарајева, СК „Стријелац“ из Сарајева, СК „Високо“ из Високог, СК „Зеница“ из Зенице, СС „Стријелац“ из Деветака код Тузле, СК „Игман“ из Хаџића, СК „Пантери“ из Бијељине и домаћин СК „Леотар“ из Требиња.

Наредни викенд, (недеља 16. октобар), у Зеници је на програму Финално коло лиге кадета и јуниора БиХ, у дисциплини ваздушно оружје, пушка и пиштољ, у обје конкуренције.

Подијелите вијест