Фудбалери Младости почели са припремним утакмицама

Зимска пауза за фудбалере Младости је завршена. Тренер Гатачког прволигаша, Жељко Поповић, са својим помоћником Веселином Слијепчевићем, упознао је играче са планом рада за вријеме припрема. Првих седам дана се радило комбиновано, на стадиону и у дворани. Већ се почело и са одигравањем припремних утакмица. Прва припремна утакмица одиграна је у четвртак у Међугорју, гдје се Младост састала са НК „Трње“ из Загреба, чланом Треће хрватске лиге, и доживјела минималан пораз од 1:0.

У другој утакмици одиграној у недељу исто у Међугорју, противник је била екипа НК „Томислав“ из Томислава, члан друге лиге Федерације група „ЈУГ“. Противник је био бољи и побиједио резултатом 2:1 (0:1). Стријелац за Младост је био Горановић Драган.

У наредним данима до почетка прољећног дијела првенства, одиграће се још неколико утакмица – у сриједу 19. фебруара, у Чапљини са НК „Чапљина“ и у суботу 22. фебруара у Љубушком са НК „Бигесте“.

Наставак Првенства РС је заказан за 08. март, када фудбалери Младости гостују у Добоју гдје се састају са домаћом Слогом.

Подијелите вијест