Фудбалери “Младости” гостују сутра “Јединству” у Бродцу

Фудбалери “Младости” гостују сутра екипи “Јединства” из Бродца, у оквиру другог кола Друге лиге Републике Српске група “Исток”. Меч је на програму од 18 часова.

Наиме, Младост је тражила да се утакмица првог кола против Пролетера из Дворова пролонгира, Фудбалски савез Републике Српске изашао је у сусрет, тако да ће тај меч бити одигран 1. септембра, из добро познатих разлога око будућности и самог егзистирања клуба, које је било под знаком питања.

Новоизабрани предсједник клуба, Бојан Мрковић, свјестан је чињенице да је клуб кренуо много касније него што је то било потребно како би се адекватно спремили. Ипак, добро познаје, истиче за наш сајт, све момке који ће дати и последњи атом снаге за свој клуб.

“Први меч нам доноси сусрет у Бродцу против Јединства, свакако традиционално неугодног противника за нас. Биће ово сезона у којој ће наступати домаћи играчи, радићемо на стабилизацији клуба, те прилику дати и неки новим младим момцима. Чињеница је да смо касно кренули, да пред утакмицу имамо само неколико тренинга, но гледамо испред себе. Даћемо сви све од себе како би би оправдали грб на дресу који носимо”, казао је Мрковић.

Подсјећамо, у Другој лиги Републике Српске група Исток наступа 16 клубова, а шампион се сели у Прву лигу Републике Српске.