Fudbal: Počelo Prvenstvo RS

ffuuddbb

Utakmicama 1. kola, u subotu 11.08.2012. godine počelo je Prvenstvo RS za sezonu 2012/13. godinu.

Fudbaleri Mladosti nakon tridesetodnevnih priprema i odigrane četiri prijateljske utakmice sezonu su započeli uspješno. U 1. Kolu Prvenstva RS na domaćem terenu sastali su se sa FK „Podrinje“ iz Janje. Utakmica je završena minimalnim, ali zasluženim rezultatom  1:0 (1:0) za domaćina. Jedini gol postigao je Jovica Vico u 36. minutu igre. U 38. minutu igre sudija Lakić Goran iz Brčkog dosudio je penal za gostujuću ekipu nakon što je igrač domaćih Ćeranić igrao rukom u svom šesnaestercu. Penal za goste je izveo Đokić Aleksandar, ali golman domaćih Vladimir Marković koji je bio i igrač utakmice je odbranio udarac sa 11 metara.

Domaćini kao i gosti su imali još nekolike prilike za postizanje golova ali su se svojim odbranama istakli golmani obe ekipe.

U 2. kolu koje se po rasporedu igra u subotu i nedelju 18/19.08. 2012. godine fudbaleri Mladosti gostuju u Mrkonjić Gradu gdje se sastaju sa domaćom Slobodom.  Nakon prvog kola Mladost je u grupi od pet timova koji imaju po tri osvojena boda.

Sledećeg vikenda počinje i Omladinsko prvenstvo BiH grupa „JUG“ za juniore i kadete. Omladinci Mladosti su domaćini ekipi NK „Drinovci“ iz Drinovaca. Utakmica se po rasporedu igra u subotu 18.08.2012.  sa početkom u 11 (kadeti) i 13 sati (juniori).

 

Подијелите вијест