Фудбал: Борац – Младост 1:0

Фудбалери Младости су на гостовању у Шамцу, поражени од домаћег Борца минималним резултатом од 1:0 (0:0).

Домаћи фудбалери су једини гол постигли у 86. минуту игре. Стријелац гола био је Брчкалић. И једна и друга екипа су имале шансе за постизање погодака, али то им није пошло за руком до пред сами крај утакмице. Овом побједом домаћин још увијек има шанси за опстанак у Првој лиги РС, иако су оне сведене на минимум с обзиром да из  Прве лиге испадају три екипе.

Младост је наступила у саставу: Гузина, Мрковић, Денда, Лозо, Сушић Г., Вицо, Андрић, Сушић Н., Прело, Комненић и Ћеранић (од 87 мин. Пушара). Тренутно Младост заузима 8 мјесто на првенственој табели са освојених 27 бодова.

У 20. колу које се по распореду игра у суботу 12. априла, са почетком у 15:30 сати, фудбалери Младости су домаћини екипи ФК „Слобода“ Нови Град.

Јуниори и кадети Младости су у недељу 05. априла, у 20. колу Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“, требали бити домаћини екипи ХНК “Дриновци“ из Дриноваца. С обзиром да се гости нису појавили у вријеме заказано за одигравање утакмица, такмичарска комисија је утакмице регистровала службеним резултатом 3:0.

У 21. колу, Омладинци ФК „Младости“ у понедељак 14. априла гостују у Љубушком, гдје се састају са домаћом екипом НК „Бигесте“. Кадети играју у 11:00 а јуниори у 13:00 сати.

Подијелите вијест