Фондација “Драшковић” уручила 100 ваучерa хуманитарне помоћи

Данас су представници фондације “Драшковић” посјетили општину Гацко и уручили 100 ваучерa у вриједности од по 75 КМ. Ваучери су намијењени лицима која су током пандемије вируса корона остала без посла, али и другим категоријама становништва са подручја општине које је у стању социјалне потребе.

Како је речено, ваучери се могу потрошити у продавницама компаније до 8. маја.

„Обезбијеђено је сасвим довољно робе широке потрошње и свих артикала по избору у вриједности од 75 КМ по једном лицу. Надам се да се приближавамо окончању пандемије, али уколико то буде потребно, наставићемо да помажемо становништву Источне Херцеговине“, рекао је генерални директор , Раденко Драшковић.

Списак лица којима ће ваучери бити уручени Општина Гацко је усагласила са Центром за социјални рад, Црвеним крстом и Борачком организацијом, рекао је предсједник Скупштине општине Гацко, Јован Ковачевић. Према његовим ријечима, представници ових установа преузеће ваучере у име корисника, које ће о подизању ваучера и обавијестити.

“Ово је прилика да се захвалим фондацији Драшковић. Ово није прва помоћ. Најављује се још много помоћи на различите начине, а она суштинска ће доћи када је у питању запошљавање и развој када све ово прође”, рекао је Ковачевић.

Из фондације је најављено да ће бити подијељено око 900 пакета и ваучера за подизање хуманитарне помоћи становништву на подручју Источне Херцеговине.