ФК “Младост”: Гатачки друголигаш изабрао нову управу

Фудбалери гатачког друголигаша “Младости” налазе се на зимском одмору гдје сумирају постигнуте резултате у јесењој полусезони, размишљајући јесу ли могли више од учињеног. Седмо мјесто на табели након свих дешања је реално, иако овај састав екипе може много више од тога.

Почетак припрема на вријеме, за наставак прољетног дијела првенства и дисциплина на свим нивоима у клубу, довешће клуб на мјесто које му припада, а то је борба за прва два мјеста која воде у прволигашко друштво, након проширења Прве лиге по одлуци Извршног одбора ФСРС.

И док фудбалери одмарају, Скупштина клуба је засједала два пута у кратком времену и донијела неколико битних одлука за даљи рад и дјеловање клуба. Изабрана је нова Скупштина клуба у наредном четверогодишњем мандату која по Статуту има 31 члана. За предсједника Скупштине клуба изабран је Рончевић Милан.

На Скупштини је усвојен и Пословник о раду Скупштине, нови Статут клуба по којем је изабран Управни одбор умјесто досадашњег Предсједништва клуба, а усвојен је и Финансијски извјештај за 2018. годину.

Једна од најзначајнијих одлука је избор новог Управног одбора у четверогодишњем мандату на чије је чело једногласно изабран Александар Ћеранић, дипл. економиста, умјесто дугогодишњег предсједника Синише Николића, који је остао у Управном одбору.

На приједлог новоизабраног предсједника, Скупштина је потврдила избор девет чланова Управног одбора, а то су: Николић Синиша, Вуковић Мирослав, Лојовић Дарко, Црногорац Драгиша, Арнаутовић Жељко, Перишић Радојица, Глушац Саша, Додер Александар и Андријашевић Душан. На првој конституишућој сједници Управног одбора изабраће се потпредсједник Управног одбора и секретар клуба.

Фудбалски клуб „Младост“ ове године слави 50 година од оснивања.

Подијелите вијест