ФК “Младост” Гацко: Не користите градски стадион за масовна окупљања

Поштовани суграђани,

Овим путем желимо апеловати на све вас да, без одобрења од стране надлежних из фудбалског клуба, не користите градски стадион за масовна окупљања, шетање паса, рекреацију и слично, при чему се уништава имовина и прљају спортски терени. Такође, желимо напоменути да је, због новонастале ситуације, а у вези са спречавањем ширења вируса корона (КОВИД-19), до даљњег забрањен улаз свима, осим запосленима и играчима.

Подсјећамо да ФК “Младост” улаже велике напоре и средства за одржавање просторија и терена, зато апелујемо на све суграђане да се придржавају претходно наведених упутстава, као бисмо заштитили и сачували имовину и како би терен, на којем се одржавају тренинзи и одигравају утакмице, био у што је могуће бољем стању.

Уколико се ова непримјерена појава настави, бићемо принуђени да реагујемо и санкционишемо одговорне, у жељи да спријечимо свако евентуално грубо и несавјесно понашање појединаца – недозвољен приступ и уништавање имовине.

Најискреније се надамо да ће овај апел бити уважен, те да ће играчи нашег клуба имати оптималне услове за тренинг и рад на стадиону.

ФК “Младост” Гацко