ФК „Губер“ – ФК „Младост“ Гацко 0:1

Фудбалери  Младости су у  7. колу  Друге  лиге Републике Српске, група „Исток“, гостовали у Сребреници гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Губер“, прошлогодишњим прваком Регионалне лиге „Исток“. Утакмица динамична, са шансама за постизање голова са обје стране. У свему томе, фудбалери Младости су били успјешнији и преко Сретена Николића дошли до вођства од 1:0 у 78 минуту, што је био и коначан резултат утакмице.

Младост је играла у саставу: Гузина, Николић, Мрковић, Лозо, Салатић, Горановић, Авдаловић (од 90 мин. Антељ), Ћеранић (од 90 мин. Дубљевић Д.), Пушара (од 89 мин. Бокић), Дубљевић М, Сушић.

Након 7 одиграних кола, ФК „Младост“се налази на 11 мјесту са освојених 9 бодова.

У наредном 8. колу Првенства Друге лиге група „Исток“, које се игра  у суботу 01. октобра, са почетком у 15:30 часова, фудбалери Младости дочекују екипу ФК „Јединство“ Брчко.

У 4. колу Омладинске квалитетне лиге ФСРС „Југ“, група Херцеговина, (Предпионири, Пионири и  Кадети) које се играло у недељу 25. септембра, Омладинци Младости су били домаћини екипи ФК „Херцеговац“ из Билеће. Кадети домаће екипе су били бољи и побиједили резултатом 3:1. Пионири су играли неријешено 2:2, а Предпионири Херцеговца су били бољи и заслужено побиједили домаћина резултатом 3:0.

У 5. колу Омладинске квалитетне лиге ФСРС „Југ“, група Херцеговина, (Предпионири, Пионири и Кадети) које се игра у суботу 01.октобра, Омладинци Младости ће гостовати у Невесињу, гдје ће се сасатати са домаћом екипом ФК „Вележ“. Утакмице почињу од 10 сати.

Подијелите вијест