„Дјечији вртић“ Гацко: Конкурс за упис дјеце за радну 2016/2017

који су заинтересовани да њихова дјеца бораве у Дјечијем вртићу Гацко, треба своју дјецу да пријаве у периоду од 16. маја до 17. јуна 2016. године, до када је Конкурс отворен.

Уз образац Пријаве коју ће родитељи попунити у Дјечијем вртићу, родитељ је дужан доставити Извод из матичне књиге рођених дјетета и љекарско увјерење од дјечијег доктора. Љекарско увјерење дјечији доктор ће издавати у вријеме трајања Конкурса.

Приликом поласка дјетета у вртић, родитељ је дужан доставити лабораторијски налаз који садржи брис носа и грла, као и налаз столице.

Број дјеце у групама је прецизиран Законом и пријем ће се одобрити по узрасним групама и то:

– Млађа вртићка група – 21 дијете;
– Средња вртићка група – 24 дјеце;
– Старија вртићка група – 25 дјеце;
– Продужени боравак од првог до трећег разреда.

У случају већег броја заинтересованих, Вртић ће уз сагласност оснивача размотрити упис и већег броја дјеце, а максимално до 20% од прописаног броја дјеце по групама.

Пријаве на Конкурс се примају у Дјечијем вртићу Гацко сваким радним даном од 7:00 до 15:00 часова у току трајања Конкурса.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Све додатне информације по Конкурсу родитељи дјеце могу добити у просторијама “Дјечијег вртића” Гацко или на телефон број 059/472-750 за вријеме трајања Конкурса у току радног времена.

Подијелите вијест