Dječija “Street football” liga

street_football_001

Opština Gacko i Dječije fudbalsko udruženje “FAIR PLAY”  organizuju “Uličnu fudbalsku ligu” za djecu od 8 do 11 godina.

Prijave ekipa su do 07.07. 2010. god.

Kontakt telefon: 065-544-273

www.fplay.org

 

Dječije fudbalsko udruženje “FAIR PLAY” je osnovano 23.09.2009. godine sa sljedećom idejom i ciljevima:

  • STAVLJANJE ULICE U FUNKCIJU SPORTA – gdje je osnovni cilj uputiti djecu u sport i njegova pravila, kao i usmjeriti ih na međusobno druženje kroz fudbal.
  • POVEZIVANJE RAZLIČITIH GRADOVA I OPŠTINA – kako bi uspostavili što čvršću i efikasniju vezu u oblasti sporta, između gradova Republike Srpske.
  • PRUŽANJE PRILIKE DJECI DA OSJETE ATMOSFERU VELIKIH TAKMIČENJA – ovaj projekat omogućiće djeci igranje fudbala pred velikim brojem gledalaca u dresovima svjetskih reprezentacija, s obzirom da je ideja promovisanja mondijala veoma dobro prihvaćena u anketi koja je urađena kod djece uzrasta od šest do dvanaest godina naišla na oduševljenje.
  • POPULARIZACIJA I OMASOVLJAVANJE SPORTA – Republika Srpska već sada okuplja veliki broj mladih talenata u fudbalu. Ovim projektom bi im bilo omogućen lakši ulazak u veće fudbalske klubove, a samim tim i da pokažu svoj talenat.

Dječije fudbalsko udruženje “Fair Play” je predstavilo svoj projekat na Press konferenciji održanoj 08.12.2009. godine u Hotelu Bosna, gdje je dobilo bezrezervnu podršku Ministarstva za porodicu, omladinu i sport kao i Fudbalskog Saveza Republike Srpske.

Kako se prijaviti za učestvovanje u Street football ligi?

Da bi ste se prijavili za učestvovanje u Street football ligi potrebno je da popunite dole navedena tri obrazca. Obrazac br. 1, i Obrazac br. 2, kao i kopiju lične karte trener ili predstavnik ekipe dužan je dostaviti organizatoru takmičenja pred početak prve utakmice njegove ekipe, dok Obrazac br. 3 treba da pošalje putem mail-a ili pošte na adresu organizatora takmičenja koja je navedena na web stranici: www.fplay.org

Trener ili predstavnik ekipe obavezan je upoznati svoju ekipu sa pravilima igre kao i pravilima ponašanja na terenu prije, za vrijeme i nakon utakmice. Prijava automatski znači da učesnici u potpunosti razumiju pravilnik i propozicije Street football lige.

1. Prijava za igrača: Svaki igrač je dužan unijeti svoje lične podatke (Obrazac br. 1)

2. Prijava za trenera ili predstavnika ekipe: Trener ili predstavnik ekipe je dužan unijeti svoje podatke u Obrazac br. 2 i isti potpisati. Predstavnik ekipe svojim potpisom na prijavi garantuje da su svi igrači sa spiska zdravi i sposobni za nastup i da na turniru nastupaju po sopstvenoj želji i na sopstvenu odgovornost. Trener ili predstavnik ekipe ne može biti osoba mlađa od 18 godina.(Obrazac br. 2)

3. Prijava ekipe: Trener ili predstavnik ekipe dužan je da u Obrazac br. 3 unese ime, prezime i godište svakog od igrača koji nastupaju za tu ekipu, te da priloži i sliku svakog igrača (slika nije obavezna).(Obrazac br.3)

Utakmice se igraju na montažno demontažnom terenu, sa tribinama sa 200 sjedećih mjesta za publiku.

U svakom od 40 planiranih gradova Republike Srpske, takmičiće se po 16 ekipa.

Projekat je potpuno besplatan za sve učesnike.


 

Подијелите вијест