9. коло: ОФК „Гласинац 2011“ Соколац – ФК „Младост“ Гацко 1:0

Фудбалери  Младост су у 9. колу  Друге лиге РС група „Исток“ гостовали у Сокоцу гдје су се састали са домаћом екипом ОФК „Гласинац“. Екипа Младости је наступила ослабљена без неколицине стандардних играча, што због картона што повријеђених играча, као и неоправданих изостанака. Домаћи су први напад крунисали голом за вођство од 1:0. Стријелац је био Ђорђе Јовановић у трећем минуту. Играчи Младости су током утакмице настојали да промијене резултат утакмице, али то им није успјело. На крају се испоставило да је то био и коначан резултат утакмице.

Стријелац: Ђорђе Јовановић у трећем мин. за Гласинац;

Судије: Иконић, Макарић (Бијељина) Аћимовић (Зворник);

Жути картони: Гузина Јован и Горановић (Младост).

Младост је играла у саставу: Гузина С, Николић, Новаковић, Вуковић, Делић, Куљић (од 79. Мин. Вишњевац), Копривица, Горановић, Братић, Гузина Ј, Дракул.

Након 9. Кола, на првом мјесту је екипа ФК „Јединства“ из Брчког са максималних 27 бодова. Младост се налази на седмом мјесту са 13 бодова.

У наредном 10. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра у суботу 13. октобра са почетком у 15 часова, Младост је домаћин екипи УФК „Илићка 01“ из Брчког.

Подијелите вијест