Енергични и посебни: ПК “We dance” са три злата и три сребрне медаље

На Петом  навијачко – акробатском и плесном првенству БиХ одржаном јуче у Широком Бријегу, ПК „We dance“ Гацко освојио је три златне и три сребрне медаље у Хип Хоп категоријама.

Са својом великом армијом плесача од преко 50 чланова, успјели су да се на аутентичан и креативан начин представе својим плесним корацима али и енергијом која је њихов заштитни знак.

„Ми смо презадовољни нашим наступима, а посебно нам је драго што у нашим сениорским редовима имамо појачање, једног момка који је прави хип хоп маг“, рекла је једна од кореографкиња Маја Косовић.

„Прије свега зељела бих јавно да се захвалим мојој колегиници Маји Косовић и свим члановима нашег клуба који су ми јуче приредили најљепши рођендански поклон до сад и наравно домаћину Хрватском плесном клубу ”Широки” који ми је такође уљепшао рођендански дан“, рекла је кореографкиња, Емилија Стојановић. „Остварили смо пласман на Европско првенство које се ове године одржава у Словенији крајем јуна мјесеца, првенство затвореног типа, као и у Њемачкој, крајем новембра мјесеца које је отвореног типа“, додала је она.

Титула свеукупних побједника Петог навијачко-акробатског и плесног првенства БиХ  као и ранијих година припала је Плесном клубу „Широки“ који је уједно био домаћин овог првенства.