12 коло: ФК “Младост” Гацко – ФК “Братство” Братунац 1:0

Домаћа Младост је у 12. колу Друге лиге РС група „Исток“ угостила екипу ФК „Братство“ из Братунца новајлију у друголигашком друштву. Играчи домаћина су показали на моменте добру игру. У 10. минуту Рајко Ћеранић постиже погодак за вођство од 1:0, што се касније испоставило да је то био коначан резултат утакмице. Фудбалери Младости су створили неколико прилика за постизање голова, али су стрijелци били неефикасни. Утакмица је обиловала великим бројем картона – шест жутих и један црвени, које је судија Текић из Зворника дијелио немилице домаћим играчима.

Стријелци: Ћеранић у 10. мин за Младост;

Судије: Текић и Лазић  (Зворник) и Миловановић (Власеница);

Жути картони: Братић, Ћеранић, Гузина, Горановић, Комненић и Јокановић  (Младост);

Црвени картон: Копривица (Младост).

Младост је играла у саставу: Гузина, Николић, Копривица, Новаковић, Салатић, Дракул, Горановић, Братић, Комненић (од 89. мин. Вуковић), Јокановић, Ћеранић.

Након одиграних 12 кола, на првом мјесту је екипа ФК „Леотара“ из Требиња са 30 бодова. Младост се налази на шестом мјесту са освојених 16 бодова.

У наредном 13. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“ које се игра  у суботу/недељу 04. новембра са почетком у 14 и 30 часова фудбалери Младости гостују у Бијељини гдје се састају са домаћом екипом ФК „Јединство“ Бродац.

Пионири Младости су у оквиру 6. кола Омладинске лиге ПФС Требиње гостовали у Чајничу гдје су се састали са домаћом Стакорином и били бољи од домаћина побиједивши са 7:0.