Последњи дан ИМПАКТ предузетничке обуке: Учесници вјежбали правила добре презентације пословне идеје

Дошао је и последњи дан ИМПАКТ предузетничке обуке у Гацку, а наши предузетници данас су практично вјежбали како и на који начин успјешно представити своју пословну идеју.

У трци за најуспјешнију пословну идеју истрајало је пет кандидата.

Упутства и правила добре презентације за представљање пословне идеје, њене фазе и избјегавање потенцијалних грешака, те све друге корисне савјете и сугестије на ову тему, будућим предузетницима испред ИМАПКТ фондације дала је Данијела Јаковљевић.

Ново искуство и корисни савјети које ће, како су истакли, без обзира на коначни исход обуке користити у развоју свог бизниса, општа је оцјена полазника овогодишњег Инкубатора, који је и први ове врсте организован уз подршку Општине.

Ко ће бити најбољи, и чије пословне идеје ће бити оцијењене као најуспјешније од стране трочлане комисије, остаје да се види крајем мјесеца, када ће бити уприличена и финална презентација њихових бизниса.

Подсјећамо, први Инкубатор пословних идеја реализује се у оквиру заједничке сарадње између Инвестицијске фондације ИМПАКТ и Општине Гацко, уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу.

Подијелите вијест